DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu

Belediye Personeline KVKK Eğitimi Verildi

Belediye Personeline KVKK Eğitimi Verildi
22.01.2021
22
A+
A-

Ergene Belediyesi çalışanlara yönelik olarak 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konulu eğitim düzenlendi.

Ergene Belediyesi personeline hizmet içi eğitim programları kapsamında 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konulu eğitim gerçekleştirildi.

Pandemi dönemi tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanmış olan ve Ulaş Hizmet Binası Salonu’nda düzenlenen eğitim iki ayrı grup halinde gerçekleştirildi.

Ergene Belediyesi personeline ve birim yöneticilerine yönelik olarak sabah ve öğleden sonra şeklinde gerçekleştirilen eğitimde katılımcılara ne tür verilerin kişisel veri olduğu, kişisel verilerin nasıl muhafaza edileceği, hangi durumlarda hangi amaçlar doğrultusunda kullanılacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Eğitimde katılımcılara ayrıca Kişisel veri konusunda temel hak ve ilkelerin neler olduğu, hangi durumların KVKK ihlali sonucunu doğurduğu ve yaptırımların neler olduğu bilgileri de aktarıldı.

Düzenlenen eğitimle ilgili olarak bilgiler veren Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Ergene Belediyesi personelinin hizmet içi eğitimlerine önem veriyor, yeni gelişmeler ve düzenlemelerden personelin haberdar olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda da hem belediye personelinin hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili olarak belediye personeline eğitim düzenlendi. Yararlı bir eğitim olduğunu düşünüyor, eğitmenlere ve eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.