CHP TEKİRDAĞ ÖRGÜTÜ DEPREM BÖLGESİNDE

CHP Tekirdağ İl ve ilçe örgütü deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor.
6 Şubat tarihinde asrın felaketi olarak kayıtlara geçen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetli deprem 11 ilde yıkımlara neden oldu.
Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgesine yardımlar yağarken CHP Tekirdağ örgütü de gece gündüz demeden bölgeye 20 tır göndererek depremzede vatandaşlarımıza destek sağladı.
11 ilde çadır ve bir çok ihtiyaç sıkıntısı yaşanırken CHP Tekirdağ örgütü deprem bölgesine giderek yaraları sarmaya devam ediyor.
Deprem bölgesine yardım ulaştırmak için Gaziantep İslahiye ilçesine giden ekipte CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Özgür Taşmerdivenli, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar ve üyeler yer aldı.
Ekip bölgeye 120 adet çadır, 120 adet soba, 200 adet yaylı ranza yatak ve erzak ile destek sağlıyor.
Bölgede sağanak hava koşulları çalışmaları zorlaştırırken Tekirdağdan bölgeye giden ekip yağmur çamur demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Tekirdağ’ın en çalışkan İl Başkanı olarak görülen Volkan Nallar, ekibi ile birlikte Koordinasyon içinde çalışarak depremzede vatandaşlar için canla başla mücadelesini sürdürüyor.
Ekip 120 adet çadırı kurarak alandaki depremzede vatandaşların yaralarına merhem olmayı başardı.