Tekirdağ 10°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
10°C
Az Bulutlu
Pts
9°C
Sal
12°C
Çar
12°C
Per
11°C
Malkara Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 3.382 metrekare arsa alanına sahip hayırsever Ahmet Halıcı tarafından yaptırılacak olan Hacı Ahmet Halıcı Camii’nin Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.
Ömer Halıcı’nın, dedesi Hacı Ahmet Halıcı adına yaptıracağı caminin temel atma töreninde konuşan Vali Aziz Yıldırım, hayırsever iş adamına teşekkür etti. Vali Yıldırım, caminin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Malkara Müftüsü Safi Çınar ile Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek’in okuduğu duanın ardından ilk harcın atılması için butona basan Vali Yıldırım, temel atmayı başlattı.
Temel Atma Töreni’ne Vali Yıldırım’ın yanı sıra Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve İl Müftüsü İsmail İpek ve davetliler katıldı.