Dolar 38,2604
Euro 43,8753
Altın 4.222,69
BİST 9.322,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 19°C
Açık
Tekirdağ
19°C
Açık
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 21°C
Cts 15°C

PAZAR YERLERİ TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

PAZAR YERLERİ TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
24 Mayıs 2021 13:38
A+
A-

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin birçok noktasında kurulan semt pazarlarının sona ermesinin ardından Pazar yerlerini temizleyerek yeni güne sokakları temiz bir şekilde hazırlıyor.

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre dostu araçlar eşliğinde yürüttüğü çalışmalarla Pazar yerlerini temizlerken, temizlik ekipleri pazarlardan geriye kalan çöpleri topluyor, sonra cadde ve sokakları yıkıyor. Pazar yerlerinin toplanmasının ardından oluşan kirliliği önlemek için, sağanak yağmura rağmen temizlik çalışmalarını aksatmayan ekipler gece geç saatlere kadar semt pazarlarını temizliyor. Yüzlerce atığın çıktığı Pazar yerlerinde ivedilikle gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hem çürümelerin önüne geçmeyi hem de buradan sokaklara yayılacak olan mikroplarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personellerin vatandaşların daha rahat ve temiz ortamlarda alış verişlerini yapabilmeleri için semt pazarlarının temizliğine özen gösterdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan semt pazarlarımızın temizliğine büyük hassasiyet gösteriyoruz. Sevgi Kenti Ergenemizde halkımızın toplu kullanım alanlarından olan, alış verişlerini yaptığı Pazar yerlerine daha bir özen gösteren Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. En hijyenik ve sağlıklı ortamlarda halkımızın alış veriş yapabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın bir yerel yönetimlerden öncelikli beklentilerinden birini oluşturan Pazar yerlerinin temizliğine Ergene Belediyesi olarak gerekli önemi gösteriyoruz. Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak Pazar yerlerimizde daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapılabilmesi için düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.