Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği festivalde Yerini Aldı

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği, Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında açtığı stantta yerel gazeteleri vatandaşlara ücretsiz ulaştırıyor.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 59’uncusu düzenlenen “Uluslararası Kiraz Festivali” kapsamında sahil dolgu alanında stantlar açıldı.
Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği de festival alanında kendisine ayrılan bölümde yerini aldı.
12-15 Haziran tarihleri arasında devam edecek festival süresince, dernek standına uğrayan vatandaşlar yerel gazeteleri ücretsiz temin edebilecek. Ayrıca standı ziyaret edenler gazetecilik mesleği hakkında bilgi alma fırsatı da bulacak.
Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Elçin Yıldıral, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalde yerlerini aldıklarını belirtti.
Yıldıral, şöyle konuştu:
“Standımızda hem yerel gazetelerimizin tanıtımını yapıyoruz hem de halkın yerel basınla doğrudan buluşmasını sağlıyoruz. Festival boyunca buradayız. Gün içinde dileyen vatandaşlarımız gelip ücretsiz olarak gazetelerini alabilir, gazetecilikle ilgili merak ettiklerini sorabilir. Herkesi standımıza bekliyoruz. Yerel gazetelerimize destek vermeye devam edeceğiz.”