Dolar 36,2225
Euro 38,0047
Altın 3.352,91
BİST 9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 6°C
Yağmurlu
Tekirdağ
6°C
Yağmurlu
Pts 7°C
Sal 5°C
Çar 4°C
Per 3°C

Yeni Bir Halk Ekmek Büfesi Daha

Yeni Bir Halk Ekmek Büfesi Daha
23 Ocak 2023 15:42
A+
A-

Ergene Belediyesi mevcutta olan belediye halk ekmek büfelerine bir yenisini daha ekledi. Cumhuriyet mahallesinde hizmete başlayan Ergene Belediyesi halk ekmek büfesinden ucuz ve kaliteli ekmek alan vatandaşlar bu güzel hizmetten oldukça memnun olduklarını belirtti.

Tekirdağ’ın en büyük ekmek fabrikasına sahip olan Ergene Belediyesi, kendi bünyesinde üretmiş olduğu ekmekleri belediyeye ait olan halk ekmek büfelerinde satarak vatandaşların sofralarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Halk Ekmek Satış Büfesi Sayısı Dokuz Oldu

Ergene ilçesinde Ulaş, Vakıflar, Marmaracık, Yeşiltepe, Velimeşe, Karamehmet ve Sağlık mahallesinde iki tane olmak üzere toplamda sekiz tane halk ekmek satış büfesi bulunan Ergene Belediyesi Cumhuriyet mahallesine de yeni bir halk ekmek satış büfesi açarak halk ekmek satış büfesi sayısını dokuza çıkardı. Cumhuriyet mahallesinde hizmete başlayan halk ekmek satış büfesinden ucuz ve kaliteli ekmek alan mahalle sakinleri bu güzel hizmetten dolayı başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirtti.

”Tekirdağ Bölgesinde İlklerin Belediyesiyiz”

Vatandaşların ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşmaları için Cumhuriyet mahallesinde yeni bir halk ekmek büfesi daha açtıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halk ekmek satış büfelerimizde vatandaşlarımıza hizmet devam ediyor. İlçemizde sekiz tane olan halk ekmek satış büfelerimizin sayısını Cumhuriyet mahallemizde bir yenisini daha ekleyerek dokuza çıkardık. Yeni halk ekmek büfemiz Cumhuriyet mahallesi muhtarlığının yanında vatandaşlara hizmet vermekte. Tekirdağ’ın en büyük ekmek fabrikasına ait olan Ergene Belediyemiz halkına en ucuz ve en kaliteli ekmekleri üretiyor. Ergenede vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine halk ekmek büfelerimizin sayılarını daha da arttırabiliriz. Bugüne kadar Tekirdağ bölgesinde ilkleri hayata geçiren belediye olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ergene Belediyesi olarak vatandaşımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.